Anmeldelse

Anmeldelser - Det siger vores kunder

Bodil - Stjær

"Alle medarbejder er utrolig flinke og arbejdsom"

Carsten - Solbjerg

"Dygtige, lydhøre løsningsorienterede og med kompetente ansatte, som løser opgaven, og kommer med fornuftige forslag og løsninger undervejs."

Anders - bryup

"Jeg har oplevet god og venlig kommunikation, hvilket er vigtigt for mig. Jeg er rigtig godt tilfreds med det udførte arbejde.."

Magnus - Galten

"God dialog og ikke mindst overholdelse af aftale. vil anbefale jer for rigtigt flot arbejde"

Rene - Galten

" Meget tilfredsstillende. Virkelig flot og grundigt arbejde. Ryddeligt og pænt ved afslutning. Jeg er glad for at kunne benytte og støtte en lokal virksomhed, der gør det rigtig godt."

Jens - Skanderborg

"vi er blevet meget godt behandlet, jeres medarbejder er meget flinke og giver en god service, meget imøde kommen med små justering."

Line - Skovby

"Vi brugte Clausen Anlæg og Byg i 2018 da vi flyttede ind i vores nye hus. De har lavet et super godt stykke arbejde og servicen var i top. Vil til enhver tid bruge dem igen."

Anders - Bryup

"Jeg har oplevet god og venlig kommunikation, hvilket er vigtigt for mig. Jeg er rigtig godt tilfreds med det udførte arbejde."

Rikke - Viby

"Høflig og effektive medarbejder. Vil anbefale jer til venner, kollegaer og familie. Meget pænt oprydning efter udført arbejde., det betyder meget!"

Tina - Galten

"Vil anbefale jer til venner, familie og kollegaer. Flot udførsel, arbejde udføres som aftalt, afleveres pænt."

Knud - Stjær

"Jeg som altid er tilfreds med hans arbejde. Vel udført og fair pris - og så kan arbejde uden at man behøver selv være til stede."

Marius - Tranbjerg

"Er helt tilfreds med det udførte arbejde der blev støbt sokkel lavet kloak inde og ude og støbt gulv i hele huset i Tranbjerg. Vil anbefale jer til familie, venner og kollegaer"

Inge - Auning

"Fint leveret arbejde, til tiden. Vi er meget tilfredse, vil meget sandsynligt anvende jeres service igen. vi vil gerne anbefale jer til venner, familie og kollegaer"

Lars - Hørning

"Vi er super tilfredse med både resultatet samt jeres leverance. Vi oplevede de involverede håndværkere som kompetente, flittige og ikke mindst behagelige at drøfte de udfordringer med, der naturligt dukker op i forløbet. Jeg vil give jer de varmeste anbefalinger."

Maria - Galten

"Vi vil varmt anbefalde jer! Virkelig flot resultat vi har fået, vi kunne ikke have ønsket os det bedre! Vi er blevet mødt med forståelse og hjælp til det bedste resultat hele vejen igennem og ikke mindst et smilende og skønt personale igennem 2 uger med projekt have og indkørsel. TUSINDE TAK for det i har lavet hjemme ved os, det bliver vi så glade for at stå op til hver morgen🤩😁😁"